En God Jul och ett Gott Nytt 2011 önskar vi er alla curlingvänner!!


Seger igen.....

Efter en bra match mot Amatörföreningen/Stein och seger med 8-3 så känner vi oss klart nöjda med att åka från Stockholm utan förlust! I dag spelade vi bra och det kändes aldrig som att det var någon riktig fara på taket;) Nu en lång bilresa hem i snö men vi kör lugnt;)

Hårt arbete lönar sig.....

Ja, det kan vi verkligen skriva under på. Vi hade en hård match mot Göteborg där vi totalt ägde de första två omgångarna och fick inte den utdelning vi skulle ha haft. Efter det började det att gå troll i spelet och frustrationen växte..... Det dröjde till 7:e innan vi satte en slagning i en glugg för 3. I 8:onde stal vi en 2:a för ledning med 7-5. I nionde skar Monikas sista när vi hade chans att täppa till för att hindra dem från att ta poäng, men Almida drog en fin 1:a! Ledning med ett inför sista och sista sten.....spännande! Ganska ok omgång men Monika var tvungen att sätta näst sista i glugg och sen missade dom;) seger och klara för slutspel 21-22 jan i Sundbyberg. En otroligt frustrerande match, men viktigt också att vi visar oss själva att aldrig ge upp! Nu blir det middag! Hörs i morgon!

Får man mat nångång?

På väg mot Stockholm i snö..... Är just nu snart i Borlänge och hungern börjar sätta in;) Vi har trevligt i bilen och ser fram emot att få checka in på Järva krog;) Vi är laddade inför helgen och ska plocka fram det vi kan! Rolf från DD var på gårdagens träning och fotade oss Vi får nog något foto sen som vi kan lägga ut - Hörs senare! Monika, Annika, Maria och Anna

Träning, träning, onda ledband, sträckta ryggar....

och så var det då dags för oss att dra mot La Huvudstada till helgen. Åker dit på fredag för att förhoppningsvis njuta av Scandic Järva Krogs jacuzzi innan vi slocknar. 
Träning 10.00 och matcher 12.00 ( Sundbyberg/Wranå) och 17.00 ( Göteborg/Team Rilea)på lördagen och kl. 9.00 på söndag ( Amatörerna)   
Annika har varit till Kiropraktor/massör Jani i dag och fått lite utsträckning och tillrättaknäckning av sin onda rygg....man ska inte bära saker snett i 25 graders kyla....... hoppas på bättring till helgen - det ordnar sig nog ;)
Man kan ju också hoppas på lite mildare väder när vi drar lite söderut!!!

Hörs sen!
Monika

RSS 2.0