Efter lite uppehåll......

i bloggandet så kommer här en ny uppdatering.
Vi har tränat på enligt planerna och har bl.a. fått lite tips från Mini Mabergs under julledigheten som har varit värdefulla. Vi har hunnit med en Julturnering på hemmaplan och några halva träningsmatcher mot Team Byggs och det har känts riktigt bra!
En Div-2-match mot Malung/Eriksson den 29/12 slutade tyvärr med förlust med 4-10 och det kan vi ju säga att det var INTE enligt planerna....men curling är curling - det vet vi ju alla!

Nu har vi haft en trevlig kväll i Gävle med middag på Los Sombreros och efterrätt på Hotell Winn och efter en stund dök även lag Ahlberg/Falun upp och utgjorde ett mycket trevligt sällskap som vanligt..........
Förresten så vann vi första i dag mot Granit/Sterling med bl.a. Göran Backlund och Camilla Sundin - den vann vi ganska "klart".  Den andra matchen började bra med en 4:a i första omg. och det flöt på bra och vi hade grepp om i stort sett varje omgång MEN ÄNDÅ vann vi till slut med 7-5 efter mätning i sista omgången mot Söderhamn/Sexbollen :)
 I morgon väntar Granit-Gävle/Team Dala med Jonas & Co och sen Falun/Nordström......vi ser fram emot två segrar till...hmmmm hoppas vi i alla fall!

Sussie är på 60-års kalas för pappa Gunnar! Grattis Gunnar från oss i lag Mabergs!!

God natt alla intresserade!
// Lag Mabergs

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0