We´re back!

Tillbaka till elitserien igen- det känns bra att få säga det. Vi åkte ner till Göteborg med en bra känsla av att vi visste att vi kunde spela bra curling och sen fick vi se hur långt det skulle räcka.
Uppladdningen var superb.....
Anna, Annika och Maria utanför Hotell 11 i Göteborg
Anna sa att det var tur att sängen var så himla mjuk :)

Första matchen kl. 14.00 mot Helsingborgstjejerna blev spännande i 3 omg. Då stod det 2-1 till oss...sen stal vi 5 ettor på raken till seger med 7-1 efter åtta omg. Det gick nästan lite för lätt kändes det som. Inför kvällsmatchen så käkade vi lite och tog det kanske FÖR lugnt.....vad vet jag...men känslan var i alla fall att vi kanske inte var "på tå" utan mer avslappnade och det var inte riktigt 100%. Helsingborg spelade betydligt bättre nu och även om vi inte spelade så jättedåligt så var det en sämre match från vår sida än den tidigare på dagen. Det var en jämn tillställning som gick till skilje och slutade med seger för H-borg med 7-6......kl. var då halv 11 på kvällen.
Snabbt tillbaka till Hotell 11- ställa om klockorna- några timmars sömn - hänga på låset till frukostmatsalen........och sen dags för ett avgörande kl. 8.30 ( 7.30 i kroppen) Men ....den här matchen blev nog inte det som Helsingborg och deras hejaklack hade hoppats på......vi körde över dem totalt och ledde med 10-0 efter 5 och slutresultatet skrevs till 12-2.
Glada kullor...
Nu blir det till att köra igång med off-seasonträningen......
......så att omfånget runt om minskar lite grann...
Vi hörs!!- Kolla gärna in www.mabergscurling.blogg.se för att hänga med till Oppdal och Mixed-SM!!
Monika, Anna, Maria och Annika

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0