Nu är det snart dags........

för säsongens första tävling. Tyvärr fick vi ingen plats i Stockholm Ladies Open i Danderyd denna säsong så vi åker till Norrköping och spelar Norrköpingstävlingen 6-8/11 i stället - det ska bli mycket trevligt!

Anna och Monika har varit till Stockholm i helgen och träffat Skottlandsgänget från touren förra året - nästan alla var med och det var jättekul att få träffas och spela lite curling i Danderyd (vinst för lila laget!!) med samkväm och middag hos Anta Hedström efteråt. Tack alla som var där för en trevlig kväll!!

På torsdag blir det träningsmatch mot Mickos och Co........och på söndag möter vi Falun/Ahlberg...blir kul
Hej så länge // Lag Mabergs

Specialträning.......

I dag har jag (Monika) fått en halvtimmes konsultation med Mini i Härnösand. Har konstant haft problem med att ligga lite fel i linjen.....men vi får jobba lite mer på det framöver - Tack Mini för värdefulla tips om detaljer man inte tänker på!!! 
Hoppas att mina lagkamrater kommit helskinnade och nöjda hem från Kreta - själv ska jag koppla av på SPA hela helgen -perfekt uppladdning av vad som komma skall!!
//Monika

Team Mabergs


Ett gammalt kort men det är fortfarande vi!
Monika, Anna, Maria, Annika och Sussie

Team Mabergs nya blogg!

Välkomna till vår nya blogg där vi hoppas kunna uppdatera er som är intresserade av vår curlingsäsong!

Vi som spelar i laget är som förra året - Monika Mabergs, Annika Lindh, Maria Örnberg, Anna Cervin och Sussie Johansson. Vi åkte ju ur elitserien i fjol och spelar därför i DIV 1 denna säsong.  Förhoppningsvis kommer ni här att få uppdatering om det mesta som händer när vi curlar.
Just nu är halva laget på Kreta, så vi som är hemma kör lite fysträning och isträning tillsammans med Team Byggs.
Ha det bra så länge!

RSS 2.0