Monika fick en snilleblixt.....

och skippade bort en av Annikas stenar. En miss som visade sig vara ödesdiger-  tappade en 4:a i 9:e.........förlust i första matchen mot Härnösand/Gustafsson med "dotter" Sofia i laget.....TYPISKT;(
I morgon bitti kl. 8.00 spelar vi mot Östersund/Attacus - seger krävs + att Härnösand vinner över Helsingborg - då blir det särspel om "övre page-platserna" - förlorar vi så spelar vi ändå en tilll...och förhoppningsvis en till, en till , en till.....
Håll på oss i morgon //
Lag Mabergs

Laddning.....

...och hårdträning pågår för fullt inför kommande helg. Vi har tränat på riktigt bra här på slutet med ett ispass ca varannan dag. Dessutom har åtminstone en del av oss skött den individuella träningen så vi känner oss väl förberedda för Uppsalahelgen!
I kväll blir det gym, bastu och lite mat och kanske lite kortspel - vi får se vad vi hamnar i....
Sen blir det nog ett ispass i morgon och ett på tisdag - sen får vi släppa lite på träningen för att formkurvans peak ska infinna sig på söndag......Är det inte så de stora idrottsstjärnorna gör???
Hur som helst ska det bli skitkul att åka till Uppsala!

Sussie har varit där (I Uppsala)nu en vecka och det har inte varit roligt:(
Vi tänker på er allihopa och hoppas och vet att ni kämpar på <3 Kramar till dig Mathias <3

Syns och hörs !
Lag Mabergs
/Monika


Efter lite uppehåll......

i bloggandet så kommer här en ny uppdatering.
Vi har tränat på enligt planerna och har bl.a. fått lite tips från Mini Mabergs under julledigheten som har varit värdefulla. Vi har hunnit med en Julturnering på hemmaplan och några halva träningsmatcher mot Team Byggs och det har känts riktigt bra!
En Div-2-match mot Malung/Eriksson den 29/12 slutade tyvärr med förlust med 4-10 och det kan vi ju säga att det var INTE enligt planerna....men curling är curling - det vet vi ju alla!

Nu har vi haft en trevlig kväll i Gävle med middag på Los Sombreros och efterrätt på Hotell Winn och efter en stund dök även lag Ahlberg/Falun upp och utgjorde ett mycket trevligt sällskap som vanligt..........
Förresten så vann vi första i dag mot Granit/Sterling med bl.a. Göran Backlund och Camilla Sundin - den vann vi ganska "klart".  Den andra matchen började bra med en 4:a i första omg. och det flöt på bra och vi hade grepp om i stort sett varje omgång MEN ÄNDÅ vann vi till slut med 7-5 efter mätning i sista omgången mot Söderhamn/Sexbollen :)
 I morgon väntar Granit-Gävle/Team Dala med Jonas & Co och sen Falun/Nordström......vi ser fram emot två segrar till...hmmmm hoppas vi i alla fall!

Sussie är på 60-års kalas för pappa Gunnar! Grattis Gunnar från oss i lag Mabergs!!

God natt alla intresserade!
// Lag Mabergs

RSS 2.0