Ishaveri....


var väl inte riktigt det vi tänkt oss till helgen. Isaggregatet i Malungs Ishall slutade fungera i helgen och inte förrän i morgon ska de testköra det - det är ju bara att hoppas att det inte är något väldigt allvarligt!

I stället för Div 1 damer blir det nu en lugn helg med förhoppningsvis lite adventspyntning och tid hemma - det är ju inte heller fel. För Amatörernas lag var det nog också helt OK att skjuta på sammandraget .....Krya på er och sköt om era nära och kära <3
Nytt datum är satt till den 18-19 dec - och då får vi hoppas att vi har kanonis!!
Sköt om er i vinterkylan!

Grattis grattis till Sussie på födelsedagen <3 Kramar från oss alla <3
/Lag Mabergs

80% nöjda...

med helgen:) Nej då, skämt åsido, vi är nöjda med helgen. Vi har alltså 4 vinster och en retslig förlust. dragning in på 4-foten för vinst men stannade bak 8:( sånt som händer. Efter ytterligare ett stopp i Valbo så är vi nu på väg hem igen:) Nu väntar en helgs uppehåll och sen är det dags för Div 1 damer hemma i Malung:)

Första speldagen:)

Då var första dagen avklarad och det blev två kämpasegrar till att börja med.... vi besegrade Rallarna och Testebo från Granit. Sen förlorade vi knappt på sista sten mot Söderhamn:) Lite tungt- men ändå ok. har bastat och ätit lite mat och nu är det sängdags:) Hörs mer i morgon:)

Div 2 i Gävle....

....är det alldeles dags strax för.
Vi åker vid 15.30-tiden i dag för att få en lugn kväll på Scandic CH i Gävle och sedan en välförtjänt sovmorgon och en god hotellfrukost i morgon.

Så här ser matchprogrammet ut för helgen:

Lördag 13/11
10.00- Malung/Mabergs - Granit/Rallarna
13.00- Granit /Testebo - Malung/Mabergs
16.30- Söderhamn - Malung/Mabergs

Söndag 14/11
09.00- Malung/Mabergs- Granit/McManus
12.00- Granit/Sterling - Malung/Mabergs

Håll tummarna för oss och följ oss gärna på www.gavledalacurling.com eller kanske http://www.ckgranit.com/

Försöker uppdatera lite också om vi kommer åt datorn på Scandic!

//Lag Mabergs

Falujungfrun 2010

Första tävlingen avklarad och det kändes helt OK. Vi gick till semi efter att i gruppspelet fått stryk av Malung/Victor Danevad och besegrat Falun /Martin Hampus och Leksand/Sune Halvarsson.
I semifinalen fick vi möte omutliga Mabergs All Stars med Sofia, Jocke, Mats och Mini Mabergs......de vann för övrigt hela tävlingen :) Grattis!!
Matchen om 3:e pris blev en ganska jämn tillställning mot Danevad igen och den avgjordes på sista stenen - till Danevads fördel.
Spelet har ändå funkat förhållandevis bra och isen i Falun var faktiskt en av de bästa jag har spelat på i alla år jag har varit i Falun.
I matchen mot Leksand "stukade" jag (Monika) knät efter en onödigt klantig insats när jag skulle hjälpa till att sopa;(
Hårt lindad spelade jag vidare men under måndagen besökte jag faktiskt Malungs vårdcentral för att kolla upp knät så att det inte var något allvarligt.....det kändes bra när läkaren sa att så länge det inte gjorde alltför ont så kunde jag ju spela curling :) Tur i oruren så är det högerknät och inte "slajdknät"
Tack för den :D
Laget har tävlingsledigt helgen som kommer men jag åker till Köpenhamn för att spela Tårnby Cup tillsammans med Susanne Patz, Åsa Linderholm och Kristin Svensson. För er som vill följa oss (Malmö 9- Kristin Svensson) och Team Byggs så finns nog info på
Den 12-14 nov åker vi på Div 2 till Gävle och naturligtvis ska det bli lika skoj som vanligt :)
Hörs sen//
Lag Mabergs / Monika


RSS 2.0