Slutrapport från Elitserien i Uppsala

Vi tog ju lite fler bilder som vi gärna delar med oss av.......
Efter segern mot Härnösand så mötte vi på lördagsmorgonen IK Fyris/Donald Davies.....en match som vi faktiskt hade i vår hand, men Monika missade två "takear" i avgörande lägen bl.a i fjärde där vi kunde ha tagit 4 p (där de stal 1)  och den andra resulterade i att DD kunde ta en 3:a i nionde......dyra missar blev det......
Kanske var det för lite av den goda frullen på Park Inn.....
Vi som shottade och allt!
Ingefärashot med lime och wienerbröd!

Kl 16.00 mötte vi (för tredje gången på curlingkanalen.se) Sundbyberg/Hasselborg och där hade vi inget att säga emot den här gången.
På söndagen var det dags för sista matchen i första rundan och för motståndet stod regerande världsmästarna Team Ahlmarks från Karlstad.
Vi värmde upp som vanligt!
Cissi i boet när de tränade....
LSD - inte så pjåkigt.....men Anette drog bättre....
Och så åt vi lite nötter i paus.......
Men vad hjälpte det - resultatet blev följande- vi höll ihop halva matchen i alla fall!!
********************************************************************************************
På söndagseftermiddagen startade andra rundan och det betydde att vi mötte Team EGA igen - vi hade en liten fotosession innan matchen!
Fia och Anna
Mabergs vs. EGA
Team EGA
Sofia Mabergs, Sara McManus, Anna Huhta och Jonna McManus
Mor och dotter
Tyvärr slutade matchen med förlust 3-7 och vi fick ihop endast en seger denna helg - men men vi hade kul i alla fall - och får ladda ordentligt inför februarihelgen i Karlstad.
Vi kommer inte att åka till SM-kvalet och därmed inte SM heller....lite tråkigt eftersom det var planen men pga de skador vi har i laget så väljer vi att ladda upp på annat sätt.
Vi hörs när vi har nåt mer skoj att berätta ;)
//Lag Mabergs

Första segern!

Äntligen kom den! Vi har ju förlorat mot EGA , ENEA och Alltele...men sen fick juniorlaget Härnösand/ Länsförsäkringar/Sofia Gustafsson känna på "tanternas" kämpaglöd.
En ganska tråkig match måste det ha varit för tittarna på curlingkanalen.se.
Tre nollor följt av en påtvingad etta till oss i fjärde. Noll i femte och sen en stulen 1:a i sjätte följt av ännu en nolla i sjunde. Ledning 2-0...och åttonde omgången började bra men kanske skulle vi ha tagit cornern i tid........men det låg så bra och kändes bra att pressa på för att stjäla ännu en etta...men men lite småmissar på slutet resulterade i all H-sand kunde få ett slag för 3! ( .....och satte den ;(
En nolla i 9:e (den 6:e nollan i matchen) för att sedan avslutas fint med en 2:a för seger!!
Det kändes väldigt skönt eftersom ju detta motstånd nog är de som vi tampas med för att undvika att åka ur....
Sen drog vi till nya hotellet - vi har tidigare i dag checkat in på Park Inn - ett lite fräschare hotell än First hotel Linné där vi bodde de två första nätterna - det blev en After Work och nu har vi avnjutit Idol och väntar på utröstningen.
Vi får se när vi uppdaterar igen.....
Här kommer några bilder tills vidare!
//Lag Mabergs
Laget innan match mot EGA
Team EGA tränar
Fia på hack!
Våra trevliga motståndare i andra matchen! Team ENEA/ IK Fyris

Tråkig förlust i första...

Matchen mot EGA var jämn hela tiden och slutade med förlust 6-5 - hoppas att ni tittade på oss i curlingkanalen...Lite surt var det, men nu ska vi käka och ladda inför kvällsmatchen mot Camilla & Co i IK Fyris/ENEA
Hörs sen:)
//Monika

Elitserien i Uppsala :)

Nu i kväll har vi kommit fram till hotellet och installerat oss i Uppsala.
I morgon börjar vi med träning kl. 10.20 och sen drar det igång med "familjemöte" mot Sofias Team EGA kl. 13.00 och kl. 19.00 blir det IK Fyris /Team ENEA som står för motståndet.

Hur läget är? Ja, vad ska man säga - efter många om och men så är Annika med sitt onda knä ändå med och det har funkat bra på de träningar och träningsmatcher vi har spelat. Sen har vi ju alla andra krämpor som kommer med åren ;)...skämt åsido - vi mår nog som vanligt allihopa!
Men Maria.....det är ju liiiiteeee onödigt att gå rakt in i en skivstång och dra på sig en lårkaka dagen innan elitseriepremiären...
Vi bjuder på en bild på en haltande Maria utanför MAX i Borlänge!
Hörs i morgon//
Lag Mabergs

RSS 2.0